Consultancy

Bij DSharp kunt u terecht met al uw software technische vraagstukken. Graag adviseert DSharp u over verschillende mogelijkheden hoe u bijvoorbeeld bepaalde software in uw bedrijfsproces kunt implementeren of hoe u kunt migreren naar de Cloud. Uiteraard kan DSharp u ook begeleiden bij pakketselecties.

Identicifatie

Na verandering in de IT in uw bedrijfsproces kan DSharp u, of uw personeel begeleiden bij de nieuwe mogelijkheden van de software. Bij deze dienst stelt DSharp uw requirements vast. Hierbij identificeer DSharp de benodigde attributen, capaciteiten, karakteristieken of kwaliteiten van het systeem die bruikbaar zijn en meerwaarde bieden voor het gebruik ervan.

Request for Proposal

DSharp werkt met Request for Proposal (RFP), oftewel offerteverzoeken. Het opstellen van het verzoek heeft als doel het professionaliseren van het inkoopproces en het vraagt u om na te denken op welke vraag onze software technische oplossing het antwoord moet zijn. Uiteindelijk wordt er een juiste inschatting gegeven van de kosten die u zal maken gaande het aansluiten van de nieuwe soft- of hardware.

Proof of Concept

Het is van groot belang om voorafgaand te testen in hoeverre de oplossing aansluit bij uw wensen en eisen. Daarom maakt DSharp gebruik van de "Proof of Concept" service. Hier wordt niet alleen gekeken naar de technische aspecten van de oplossing die DSharp u aanbiedt, maar ook naar de invloed van het nieuwe systeem op uw huidige systemen, naar de bandbreedte en of het systeem aansluit bij uw behoeften en eisen. Deze service is uitermate geschikt voor het toetsen van het functioneren van zowel software als hardware gebaseerde oplossingen.