Door onze jarenlange ervaring met complexe software ontwikkeling, IT en engineering kunnen wij u, als bedrijf, van dienst zijn bij uw software technische vraagstukken. DSharp verandert uw complexe IT omgeving in een toegankelijk en eenvoudig werkterrein.

Wij leveren marktgerichte, innovatieve oplossingen op het gebied van implementatiebegeleiding bij software, migratie naar de Cloud, begeleiding bij pakketselectie en het koppelen van systemen.

Om onze afnemers en belanghebbenden zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij onze activiteiten gesplitst in drie diensten, namelijk applicaties, projecten en consultancy.

 

Applicaties

Voor veel bedrijven is, naast het hebben van een website, het hebben van een applicatie een noodzakelijke vernieuwing. Iedereen wil tegenwoordig namelijk overal en altijd in contact staan met anderen. Afnemers verwachten dat zij alle relevante informatie altijd kunnen opzoeken via hun smartphones. Het is daarom aan te raden om een bedrijfsapplicatie te laten ontwikkelen.

Via een applicatie kunt u beter communiceren met uw afnemers, interne processen verbeteren en promotionele acties ondersteunen. Wat betreft applicaties zijn er tal van mogelijkheden die meerwaarde kunnen creëren voor uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een newsfeed applicatie, een webshop applicatie, interactie met de afnemer via de applicatie, e-learning applicaties, maar welk type applicatie is geschikt voor uw bedrijf?

Samen met u analyseren wij verschillende mogelijkheden die voor u aantrekkelijk zijn en uiteindelijk zullen leiden tot de perfecte eindresultaat. DSharp maakt voor u de applicatie op maat.

Projecten

Bij DSharp kunt u uw software technische vraagstuk neerleggen als project. Wij managen uw project van A tot Z, zodat u zelf verder kunt met uw dagelijkse werkzaamheden en zich geen zorgen hoeft te maken over de software ontwikkeling en implementatie. Hierbij kunt u denken aan projecten als:

  • Software ontwikkeling
  • Aanpassen, customizen en beheren van bestaande software (maatwerk)
  • Aansluiten van software aan bedrijfsprocessen

Consultancy

Bij DSharp kunt u terecht met al uw software technische vraagstukken. Graag adviseren wij u over verschillende mogelijkheden hoe u bijvoorbeeld bepaalde software in uw bedrijfsproces kunt implementeren of hoe u kunt migreren naar de Cloud. Uiteraard kunnen wij u ook begeleiden bij pakketselecties.

Na verandering in de IT in uw bedrijfsproces kunnen wij u of uw personeel begeleiden bij de nieuwe mogelijkheden van de software. Bij deze dienst stellen wij uw requirements vast. Hierbij identificeren wij de benodigde attributen, capaciteiten, karakteristieken of kwaliteiten van het systeem die bruikbaar zijn en meerwaarde bieden voor het gebruik ervan.

Wij werken met Request for Proposal (RFP), oftewel offerteverzoeken. Het opstellen van het verzoek heeft als doel het professionaliseren van het inkoopproces en het vraagt u om na te denken op welke vraag onze software technische oplossing het antwoord moet zijn. Uiteindelijk wordt er een juiste inschatting gegeven van de kosten die u zal maken gaande het aansluiten van de nieuwe soft- of hardware.

Het is van groot belang om voorafgaand te testen in hoeverre de oplossing aansluit bij uw wensen en eisen. Daarom maken wij gebruik van de ‘Proof of Concept’ service. Hier wordt niet alleen gekeken naar de technische aspecten van de oplossing die wij u aanbieden, maar ook naar de invloed van het nieuwe systeem op uw huidige systemen, naar de bandbreedte en of het systeem aansluit bij uw behoeften en eisen. Deze service is uitermate geschikt voor het toetsen van het functioneren van zowel software als hardware gebaseerde oplossingen.