Diensten

Consultancy

DSharp adviseert u graag bij web-, systeem-, database- en netwerkoplossingen.

Database beheer en ontwerp

Heeft u problemen met uw database server of u wilt een nieuwe database structuur aanleggen? DSharp komt graag langs om een analyse te maken en een oplossing aan te dragen. Er is gedegen kennis van Microsoft SQL Server aanwezig.

Software ontwikkeling

Niet alleen websites kunt u door DSharp laten bouwen, ook voor windows applicaties kunnen wij u van dienst zijn, ook al wilt u uw applicatie in VB6, C#.NET, classic ASP of Flash gebouwd hebben.

Systeembeheer / netwerkbeheer

Heeft u problemen met uw Microsoft Windows netwerk, wilt u uw netwerkarchitectuur vernieuwen of alleen af en toe wat hulp nodig voor systeembeheertaken? Ook dat is bij ons mogelijk. U kunt op afroep of een onderhoudscontract afsluiten voor een aantal uur per maand. DSharp heeft ruime kennis van Microsoft Windows platforms, zowel server als werkstations.

Web design

Elke website is weer anders en elk bedrijf is ook weer anders. Iedereen heeft zijn eigen idee hoe een website er uit moet komen te zien. Daarom gebeurt ook het overleg over de lay-out samen met u. Als u tevreden bent wordt de website pas gebouwd. Na acceptatie door u zal deze dan ook pas 'live' gaan.

Web ontwikkeling

Mocht u echter specifieke dingen op uw website willen, zoals interactie, SMS diensten, CMS (Content Management Systemen), koppelingen met een database of een externe partij, dan zal er heel vaak maatwerk aan te pas moeten komen. Ook hiervoor zit u bij DSharp op het goede adres. De kennis van Classic ASP, VB/Javascript, JQuery, ASP.NET, C#.NET, VB.NET Flash, PHP, XML, WCF en webservices ontbreekt natuurlijk niet bij DSharp.

Web Hosting en domeinregistratie

Op dit moment doet DSharp alleen nog Web Hosting voor bestaande klanten.